I don't know...

Hallåa kära vänner!

Idag var jag på ännu en lektion. Vet fortfarande inte om jag ska fortsätta eller ej, men måste bestämma mig tills nästa gång, alltså på torsdag. Det är lite klurigt. Kan ju lätt säga att jag är bäst i klassen men vi tar ändå upp ganska komplicerade grejor. Intressanta diskussioner, men jag vet inte om nivån är för lätt eller ej. Dessvärre kunde jag inte heller prata med läraren idag om vad hon trodde för hon hade brottom till en annan lektion. Får prata med henne nästa gång. I morgon bitti ska jag till skolan som ligger här i närheten och fråga om de fortfarande behöver en assistent. Det skulle vara mycket bättre och smidigare för mig att få ett jobb där. Vet i och för sig inte om jag skulle få betalt, men för mig är det skit samma - jag skulle ju lära mig engelska helt gratis!

Nåja, det löser sig på ett eller annat sätt.

Hur såg helgen ut då? Jo, på fredagen jobbade jag hela dagen och på kvällen skulle Jonna och moi gå ut med Matilda och Susse. Tyvärr träffade vi de aldrig så jag och Jonna fick leva loppan istället haha. Vi hade en sjukt kul kväll. Jag undrar verkligen hur många kalorier vi bränner?!

I lördags väckte Jonna mig och sa att vi skulle möta Anna vid Charing Chross, så dit begav vi oss lite senare. Väl där var också Ebba. Vi åt en jättegod italiensk lunch på en restaurang. Som vanligt lät vi mest över hela stället, man slutar aldrig förvånas haha:)

Jag drog mig hemmåt vid 5. Satt barnvakt åt Chloé och Martin på kvällen. På söndagen blev det en tidig uppgång. Kl. 9 började jag och Jonna att passa 5 barn hemma hos oss. I 8 timmar passade vi barn. Vi var rätt möra på kvällen. Gick och la mig vid 21! Men dagen gick ändå otroligt fort och bra! Som belöning fick vi rejält med lön och vi unnade oss middag på Donken, haha! Där satt vi och pratade i 1,5 h...skrattade gjorde vi väll en del också. Konstigt. ;)

I går firade vi förresten Hervé som fyllde 31. Åt god middag och tårta till efterrätt. Jag tog även upp frågan hur länge de behöver mig. Kändes lämpligt att ta upp då alla, förutom barnen var samlade. De var relativt säkra att de skulle behöva mig till mitten-slutet av juni. Nu vet ni det allihop! I slutet av juni kommer jag antagligen hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0