Jag vet, jag ar en usel bloggare...

Jaha, det far bli en ytterligare sammanfattning pa helgen och veckans handelser eftersom jag ar fruktansvart dalig pa att blogga... Sitter nu barnvakt till lilla Inez som sover gott.

Forra torsdagen: Traffade Matilda, Susse och Lisa i Bethnal Green. Valdigt roligt att fa traffa Lisa eftersom jag inte sett henne pa ca tre manader. Vi begav oss mot den beromda gatan Bricklane dar vi skulle forfriska oss med nagot. Vi spatserade och checkade in alla haftiga affarer, klubbar och barer innan vi bestamde oss for att sla oss till ro pa en bar. Det var nog den coolaste och konstigaste baren jag varit pa. De hade moblerat stallet med valdigt gamla men ocksa moderna mobler... Drinken var valdigt god (observera singularis haha) och personalen trevligt. Kan rekomendera detta stalle och Bricklane framforallt! Valdigt speciell atmosfar med unga coola manniskor. Vi sa hejda relativt tidigt eftersom jag skulle jobba dagen efter.


                                   


En restaurangbuss som star vid Bricklane. Serverar endast vegetarisk mat.

Fredag: Kl. 8.00 befann jag mig hemma hos Chloé och Martin. ( Pappa; Fragade foresten hur deras efternamn uttalas och det uttalas mycket riktigt som du trodde, Montaillé.) Jag och Chloé lamnade av Martin i skolan och vi kilade till parken. Var valdigt trott under eftermiddagen sa aven jag tog en liten sieste da Chlé sov. Vi hamtade upp Martin lite senare och gick till biblioteket for att lasa lite bocker. Arbetsdagen slutade vid 19, men en timme senare befann jag mig hemma hos dem for att sitta barnvakt eftersom foraldrarna skulle bort pa middag. Nagon gang pa natten kom jag hem - dotrott och stupade i sang.

Lordag: Gick upp tidigt eftersom jag hade bestamt traff med Kirsi och Maria i Notting Hill. Det var jatteroligt att traffa Kirsi och jag visade dem runt pa portobello market och vi utforskade aven nya affarer med sanslost snygga mobler, lika snygga var priserna. Sa ching chong till dem och akte till Hammersmith for att traffa alskade lilla Jonna. Vi handlade lite grejer pa Boots och satte oss sedan pa Café Nero i tva timmar. Det ar helt sanslost hur vi efter 13 snart 14 ars vanskap fortfarande har sa mycket att prata om...harligt :) Eller vad sager Anna, tycker inte du det ar HARLIGT;)
Pa kvallen satt jag barnvakt hemma och kollade pa Cast Away, som jag forovrigt har sett tre ganger forut.


Sondag: Jag, Jonna och Ebba var pa julmarknad i Svenska kyrkan. En mycket lyckad dag maste jag saga med mycket skratt som vanligt... Vi at kottbullsmacka med rodbetsallad och lussebulle. Jag och Ebba funderade starkt och lange pa att koa mer men MK boekn sade emot och duktiga som vi ar stod vi emot alla frestelser. Jag fick pansionarspoang da jag inhandlade mannagryn, knackebrod och kanel...Jag kan ju saga att jag njuter mer av frukosten nu, yummie:) Vi traffade ocksa en trevlig tjej dar som foljde med oss och fikade. Efter nagra timmars snack och skratt begav vi oss hemmat och den kvallen somnade jag bumms.
            

Mandag - tisdag rullade pa som vanligt... Pa Onsdag morgon bestamde jag mig for att kila ivag till Fulham Pools for att trana, ja simning... Kors i taket. Det marks verkligen hur mycket muskler jag har tappat och att jag inte alls har samma kondition, men det var anda valdigt skont att rora pa sig i vattnet igen. Fragade om de hade nagot simkort man kunde kopa. Receptionisten sade att jag skulle sla mig ner sa skulle nagon komma och informera mig. Efter ett tag kom en kille som visade mig hela gymmet och informerade mig om allt. Blev valdigt sugen pa att borja trana eftersom de aven hade en privat pool for deras medlemmar. Dock var priset kanske inte lika intressant. Men jag maste saga att det var det mest frasha gym jag varit pa! Jag far se om jag koper ett manadskort  till varen.
Pa kvallen olade jag och Jonna pa The Elk. Egentligen skulle vi ha traffat Cecilia, Johanna och Frida pa Trafalguar men efter 40 minuters vantan fick vi nog och akte Elken som vi alltid velat utforska...Eller hur Jonna ;)


Idag ar det torsdag: Borjade morgonen med att cykla till Jonna, kolla pa BSF, lyssna pa julmusik, dricka varn choklad och sla in julklappar. Det ar namligen sa att pa sondag ska vi vara pysseltante at alla barn pa Deep ( Jonnas "foraldrars" restaurang ) och alla barn ska fa varsin julklapp... De kommer bli allra gladast for mina paket eftersom de var mycket finare inslagna an vad min kara vans var... NOT! Jag forstor verkligen inte hur jag har tappat stinget att sla in julklappar, jag ar verkligen fruktansvart dalig pa det. Men man kan ju inte vara bra pa precis allt.

 

www.deeplondon.co.uk


Hamtade barnen och val hemma somnade bada tva. Fick tid att ata en lang lunch, plocka undan lite och sitta framfor datorn innan de sma liven vaknade. Vi gick till parken och gungade och darefter till affaren for att kopa lite youghurt. Val hemma laste vi, lekte kurragomma och akta dig for lejonet leken... Jag var da lejon, en valdigt fysiskt kravande lek maste jag pasta dar det galler att lyfta upp dem i luften och kittla dem samtidigt som man ska forsoka ata upp dem... De skrattade sa att de holl pa att kikna. Det ar verkligen vart att lagga en aning extra energi ibland, bara for att fa se de skratta sa pass mycket... Tur att de ar lattroade!

Nu sitter jag har framfor denna idiotiska franska dator dar tangenterna inte sitter sim de ska och dar a,a eller o inte finns med...Ni fattar. I morgon och pa lordag vantar ytterligare en arbetsdag med Chloé och Martin. Pa lordag kvall ska jag daremot pa fest i Woodford med Matilda. Hoppas det kommer bli kul, vi tva har ju alltid kul i alla fall; det kan ju inte bli misslyckat.

Nu ska jag vara riktigt duktig och skriva i morgon kvall ocksa sa mina tre otaliga lasare blir nojda ;)

19 december - 5 januari

Valde att få tillbaka pengarna från Ryaniar igår och bokade om biljetten till Sverige med British airways. Både billigare och mycket smidigare. Dessutom åker jag till London igen den 5 januari istället för den 4, alltså en hel dag till får jag tillbringa i mitt kära hemland:)

I fredags kväll kilade jag över till Jonna. Anna kom också lite senare vilket var väldigt mys. Vi satt runt köksbordet och framför datorn i princip hela kvällen och snackade. Mycket har vi att prata om...Följde Anna till bussen och spatserade sedan hem själv i mörkret. Jag känner mig verkligen trygg då jag går ensam hem från Jonna på kvällen. Det spelar ingen roll om klockan är 22 eller 3 på natten, det är allatid lika mycket folk. Lite skillnad från lilla Strängnäs.

Vi hade bestämt att träffas i Whitechapel men det var bara att glömma eftersom ett flertal linjer hade stängt. Begav mig mot Chinatown istället där Anna var. Vi utforksade alla kinarestauranger och valde ut en då Matilda och Ebba kom. Det blev en väldigt intressant lunch med underligare små maträtter och såklart mycket skratt. Efter lunchen gick vi runt i Soho, väldigt coolt område. Jag och Ebba sa hejdå till Anna och Matilda och kollade runt på Boots i oändlighet. Sedan var det vår tur att vinka av varandra innan vi båda skulle hem och sitta barnvakt.

Jonna mådde något bättre på söndagen och följde därför med till Surbiton där vi träffade Anna och Matilda. Anna guidade oss sedan runt i grannförorten Kingston. Den mest charmiga stadsdel jag hittils varit i. Vi gick bl.a. till ett litet torg där julmarknaden var i full gång. Härligt att äntligen få en riktig julkänsla, så jag har väntat:D

Kom hem runt 19 och kollade på Erin Brockovich.

Idag började jag med att gå ut och gå i 40 minuter. Kan inte påstå att det gick särskilt bra eftersom jag fick fruktansvärt ont i benet efter ca. 15 minuter. Annars har jag ätit väldigt nyttigt idag och druckit mycket vatten. På torsdag kommer Lisa till London och även Kirsi och Maria. Får se om jag följer med Matilda, Susse och Lisa ut på torsdag så har jag en del av lördagen tillägnad åt Kirsi:D


Jeanne & Ines

Steg upp kl, 07.30, glad och pigg som en solstråle... Jag tror mamma, pappa och Louis precis vet hur jag ser ut på morgonen då jag är som piggast. Kl. 9.00 befann jag mig hos Caroline. Det verkade som om det skulle bli en relativt lugn förmiddag med lilla Jeanne. Jag trodde fel. 10 minuter efter Caroline hade gått hemmifrån började Jeanne stortjuta. I 45 minuter om inte 1 timma gjorde jag allt som stod i min makt för att få det lilla livet att sluta gråta. Jag försökte få henne att rapa, äta, sova, jag vaggade henne fram och tillbaka. Efter 1 timme somnade hon. Hon sov i 1,5 h och sedan var det dags att ta upp henne ur sängen igen. Mamman bad om ursäkt eftersom det var första gången hon lämnade sin dotter till någon annan ett par timmar. Men sade såklart att det inte var någon fara. Det skumma var att hon sa att jag skulle få 32 pund men när jag fick lönen var det endast 22 pund! tror hon av misstag gav mig fel, för jag tycker det inte verkar likt henne att lura mig. Ångrar lite att jag inte sade någonting men om det händer en gång till ska jag absolut ta upp det med henne. Är ändå nöjd med mina 22 pund - jobbade aktivt i 2 h - alltså 11 pund/h.

Gick hem och åt lunch, tog en powernap eftersom jag var lite småmör och begav mig sedan till Aude. Jag uppfattade det som att Aude var mer nervös än Ines eftersom det också var hennes första gång hon lämnade sitt barn ensam med en "främmande" människa. Jag och Ines gick till parken och tog en liten promenad innan vi gick hem igen. Jag undrar om folk tror att jag är mamma då jag går med barn...det är nämligen väldigt många som kollar och ler vänligt. Eller ser jag väll ut som en typsik au-pair. Ärligt talat tror jag det beror på vilka kläder jag har på mig haha, det är sant!

Efter 2 h med Ines gick jag hem och här sitter jag nu och väntar på att Jonna ska höra av sig. Anna kommer också hem till henne ikväll. Ska bli himla mysigt:D Får se vad jag köper för något att äta... I morgon är jag ledig, får se vad vi hittar på! På kvällen sitter jag barnvakt men på söndag är jag ledig hela dagen:D

Jag säger bara barn, barn, barn - jag tycker verkligen det är jätteroligt och jobba som jag gör nu, men det kommer nog dröja ett bra tag innan jag skaffar barn.
Totalslut

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva...

Är totalslut. I morse cyklade jag till Jonna för att klippa hennes kluvna toppar, kolla på ensam mamma söker och lite av bsf. Vi lyxade till det med varm choklad också:) Härligt sätt att börja torsdagmorgonen på, det gillar vi!
Remi och Benjamin var fortfarande hemma då jag kom hem med barnen. Alltså tog de hand om barnen ett tag, passade på och städa lite och hänga tvätt. Efter någon timme stack de och Arthur var så trött att även han gick och lade sig. I ytterligare en timme hade jag det lugnt och skönt. Sedan vart det full rulle; mellanmål, spel och kladdkakebakning. Den vart denna gång helt fantastisk god om jag får säga det själv:D

Remi kom hem vid fem så han hjälpte mig med barnen. Vi spelade vem där vilket resulterade i att jag och Remi blev ungefär lika irriterade på Arthur eftersom han aldrig fattade vilka personer man skulle ta ner...haha...
Åt middag med barnen eftersom jag var hungrig. Men tycker egentligen det är trevligare och mer fridfullt och äta med föräldrarna. Herregud vilket liv det var vid köksbordet. Förstår verkligen inte varför Maïlys ALLTID börjar gråta och skrika så  fort föräldrarna kommer hem och när vi sätter oss ner vid matbordet. Tur att hon aldrig gör så med mig.

I morgon ska jag upp vid 7.30.Ska vara hos Caroline vid 9. Vid lunch ska jag träffa Jonna och Oscar, vi får se vilket som blir lunchstället för dagen, hehe. Kl. 15 ska jag vara hos Aude och ta hand om hennes dotter Inez. Fullspäckat schema ii morgon minst sagt.

Pratade med lilla mormor idag. Alltid lika trevligt. Hon lovade att skicka hennes kladdkake recept via posten. De har det inte lika lätt som oss inte - vi har ju internet, de använder fortfarande papper och penna. Det gillar jag:)

Lillördag!

Hejsan hoppsan och vipps var det onsdag kväll!

Idag gick jag upp kl. 9.00, duschade, åt min havregrynsgröt med banan och mjölk (jajamensan jag äter det varje morgon sedan i lördags) och pallrade mig till biblioteket. Gick igenom alla universitets och kurstudier de hade och skrev ner de som verkade intressanta ytterligare en gång. Har redan varit där två gånger förut och letat kurser. Det är helt otroligt att ingen ska passa mig. Men jag har hittat en som verkar lovande som ligger här i Fulham. Ska kontakta dem och se om det verkar bra, isåfall kan jag börja en engelskakurs till våren.

Efter biblioteket gick jag till Sainsburys och köpte mig en beguette och lasagne. Vi har massa mat hemma men idag var jag sugen på allt annat än det som fanns i kyslkåpet/frysen/skafferiet så jag unnade mig viktväktarnas lasagne:D

Hämtade Maïlys kl. 13.00 och vi traskade hem i det sköna vädret. Hon sov i nästan tre timmar idag, vågade inte väcka henne. Tänkte att om hon nu håller på att bli sjuk, vilket vi inte vill, är det lika bra att hon får sova mycket. När hon väl vaknade hämtade vi Arthur, gick hem, badade och sedan kom Remi och Benjamin hem.
Igår satt jag barnvakt åt Chloé och Martin. Det gick bra som vanligt. Jag kollade på "Catch me if you can" och läste resten av kvällen. Igår förmiddag ringde en kvinna och presenterade sig. Hon frågade om jag kunde ta hand om hennes 5 månaders baby i några timmar på fredag. Gladeligen sade jag ja som alltid. Haha, snart är jag väll känd bland alla franska familjer i Fulham. Aude, en annan mamma, ringde också igår och frågade om jag kunde ta hand om hennes ett åriga dotter Inez på fredag eftermiddag, det blev ett ja där också!

Snart ska jag äta, sedan blir det te med bonde söker fru - en riktig lillördag. Eller vad säger Jonna och Anna?

de Montaille & de Gironde

Vilken helg...

Skrev i torsdags att jag skulle till Westfield på fredagen. Så belv dock inte fallet. Fredag morgon kl. 07.30 ringer en mamma i panik och frågar om jag kan passa hennes barn. En haltimme senare är jag påväg mot familjen de Gironde. Jag kanckar på dörren och efter ett tag kommer pappan ut med morgonrock och ser ganska överraskad ut att just jag står där. Det kanske tar fem sekunder innan jag fattar att jag har gått till fel familj! Pinsamt men lite småroligt. Som tur är bor dessa två familjer väldigt nära varandra. Jag springer över till den andra familjen de Montaille och min arbetsdag har nu börjat...

Barnen Chloé och Martin tog jag hand om hela fredagen. Eller jag lämnade den fyraårige Martin i skolan vid 9 och gick sedan till parken med lilla tvååriga Chloé. Dessa barn är nog de mest väluppfostrade, glada och sötaste barn jag har träffat. Även om jag gillar mina små parvlar framstår de som värsta vildarna i jämförelse med Chloé och Martin. Vid fem kom mamman hem och jag kilade över till mig för att göra mig i ordning inför kvällens födelsedagsfirande. Jonna kom över och vi fixade oss en sista gång. Vi begav oss mot Leicester Square där vi mötte upp Anna, Matilda och Susse. Kul och träffa Susse igen som nu också bor i England fast i Chitchester. (Vet inte riktigt om det stavas så, men det uttalas på detta sätt, väldigt speciellt namn på en stad...) Matilda hade beställt bord på den italienska restaurangen Strada så vi kilade dit. God middag och efter den en promenad mot Walkabout. Vi stannade på en pub innan och tog varsin pint.

Kön var lång till Walkabout men vi fick gå in liite före alla andra haha... Vi stod på dansglovet i princip hela kvällen och strax innan tre sade vi hejdå och gick till Trafalgar Square där vår buss gick ifrån. Hade konstigt nog haft en obehaglig känsla i vänstra ögat hela kvällen och på slutet gjorde det till och med riktigt ont. Det visade sig på lördagmorgonen att en infammation hade letat sig in i mitt lilla öga och det såg väll inte riktigt lika friskt ut som det högra. Men inga sura miner här inte, vi begav oss mot IKEA där Ebba väntade på oss. Efter ett mål med köttbullar, potatis, lingonsylt, gräddsås samt en delicatoboll var vi redo för Londons IKEA. Blev jätteglad för jag hittade nämligen riktigt fina affisher med motiv på Paris samt söta påslakan. Köpte svenskt godis och delicatobollar med mig hem också.
Var hemma strax innan sju. En timme senare befann jag mig hos familjen de Montaille för att sitta barnvakt åt de små änglarna. När barnen gått och lagt sig kollade jag på The Weatherman. En väldigt tråkig film som jag verkligen inte rekomenderar. Trodde den skulle vara mycket bättre, Nicolas Cage brukar spela i bra filmer, men inte i denna.

På söndagen hade jag Jonna och Ebba bestämt att vi skulle vara riktigt kulturella och utforska ett av Londons museum. Det blev National Gallery, en inte allför lång visit men vi gick i några salar och studerade alla dessa målningar flitigt. Innan dess åt vi lunch vid London Bridge på en supermysig pub. Fish and Chips blev det - riktigt gott. Jag införskaffade mig även ett par vantar och en mössa i närheten. Denna dag var hittils den mysigaste söndag jag någonsin tillbringat i London skulle jag tro. Vi gick och vi gick och vi gick. Det belv också ett besök i Saint Pauls Cathedral. Tände ett ljus där för morfar... Väldigt mäktig kyrka kan jag säga. Vid sextiden sade vi hejdå till Ebba och jag följde med Jonna hem och kollade på Mysteriet på Greveholm!


   
                  London Bridge                                                         Towern

      Söndagsmys i stan
           
               Jag och Ebba i den söta gallerianSöndagsmys i stan


Idag kom Hérvés bror hit med en kompis. Riktigt trevliga och lite roligare att ha sällskap under förmiddagen! Tror dock inte att jag kommer få se mycket av dem under veckan eftersom de nog ska turista en hel del. Nu ikväll sitter jag barnvakt och i morgon kväll ska jag sitta barnvakt åt familjen de Montaille. :)

Äntligen torsdag kväll!

Nej, så farlig har inte veckan varit. Arthur belv ju som sagt "sjuk" i onsdags så föräldrarna har varit hemma lite hipp som happ under dagarna. Tycker det är mycket skönare när jag är själv med barnen. De är trevligare, roligare och mysigare att umgås med. Dessutom vet man inte riktigt ens uppgifter då föräldrarna är hemma, men nu är jag ledig hela helgen. På lördag kväll offrade jag mig för en annan fransk familj, jag ska sitta barnvakt åt dem - pengar, alltid lika trevligt! Dessutom bor dem 5 minuter härifrån och barnen är jättelugna, tror att det ska gå bra:)

Hur har dagen sett ut? Vaknade och tog en powerwalk i en timme. Läste, kollade på Greys och lekte med Arthur. Eftersom Delphine var hemma sökte han sig rätt mycket till henne hela dagen. Men vid 16 gick vi till badhuset. Har aldrig sett de så exalterade... Arthur betedde sig inte exemplariskt och inte heller mot mig, vilket fick mamman att tappa tålamodet en aning. Jonna och Oscar var som tur var också där så jag fick lite hjälp i poolen.

Vi kilade hemmåt, åt middag och här sitter jag nu med blött hår och helt utmattad. Hérvés bror kanske kommer hit med några kompisar i helgen, det ska bli.....hmm, spännande. Utgång i morgon, Ebba skulle egentligen sova här men det verkar som hon tyvärr måste jobba. I morgon blir det antagligen Westfield och på lördag IKEA. Jag ska äta köttbullar med potatis, lingonsylt och brunsås, lussekatt och delicatoboll. Jag kommer njuta av hela denna måltid och därefter ångra att jag åt så mycket, men det blir det värt!

Nu ska jag stiga in i kirurgernas värld och kolla på Greys Anatomy. Hjälp, börjar låta som att jag jobbar på Bolibompa!Sjuklingar

I gick jag en timme på morgonen, härligt sätt och vakna upp på säger jag bara!

Hämtade småttingarna och vi gick till lekparken och biblioteket, ja riktigt kulturella var vi på slutet av tisdagseftermiddagen. Vi kom hem sent, barnen tog sitt kvällsbad och vipps så var den tisdagen borta!

Idag vaknade jag vid 9 av nyhetsuppläsarens ljuva röst, men desto mer överraskad blev jag när hon sade att Obama hade vunnit valet. Jag trodde aldrig att Amerika skulle få en ung och färgad president. Kul! Detta ska bli spännande och se hur det går. Självklart måste man ge honom några år innan man kan bilda sig en uppfattning om hur han har skött sitt jobb. Många människor dömer redan nya presidenter/statsministrar/regeringar/styrelser efter några veckor. De måste få en chans och man kan inte förändra något över en natt!


Även en president kan vara baywatch hunkig!


Nåväl, när jag gick ut från mitt sovrum såg jag att Hérvé var hemma. Förstod direkt att något inte stod rätt till - Arthur hade kräkts på dagiset. Sedan 11 har jag alltså tagit hand om den lille sjuklingen. Vi har gjort allt möjligt. Lekt med lera, lyssnat på musik, lekt kurragömma och han fick till och med spela dataspel! Det jag vill komma fram till är att han egentligen inte alls var sjuk. Det vände väll sig bara i magen på honom då han kom till dagis. Eftersom dagistanterna inte vill ta emot honom redan i morgon måste han vara hemma. Delphine är i och för sig hemma i morgon... Vaknade förresten i morse med halsont. Förstår inte, är hur försiktig som helst, har ätit mycket c-vitamin sedan jag blev frisk, klätt mig varmt o.s.v. Hoppas det är över tills i morgon, tänkte gå och bada med Maïlys men vi får se hur det blir med det.

Nu ska jag kolla på Bonde söker fru, veckans höjdpunkt:D

Fika i Notting Hill

Söndagen:

Vi begav oss in till staden och gick på primark för att införskaffa sockor, trosor och en pyjamaströja. Sedan hittade jag en trevlig affär som säljer mycket basplagg till mycket rimliga priser. Vi begav oss mot Notting Hill där vi träffade Anna och Matilda. Vi fikade på ett jättemysigt café på deras uteserveringen. Pratade och skrattade ihjäl oss som vanligt och efter någon timme ver det dags för alla att bege sig hemåt. Somnade direkt då jag gick och la mig vilket var mycket skönt!

Nästa helg åker familjen till Frankrike igen! Tänkte åka och hälsa på min kusin i Paris men när jag fick reda på att jag är ledig en vecka i vår ändrade jag mina planer. Mellan den 6 eller 7 - 15 februari är jag nämligen ledig. Har som plan att åka första helgen till Paris och på måndagen bege mig till Libourne för att där hälsa på mina farföräldrar. På onsdagen/torsdagen tänkte jag ta en tripp till Wien för att besöka min käre morbror och hans fru. Hoppas att detta ska gå, för det vore kanonkul!
I helgen fyller också Matilda år. Det ska självfallet firas på fredagen eller lördagen med alla som hon känner här i London! Funderar på att besöka Bricklane, Greenwich, IKEA, och Europas största varuhus i Westfield. Jag kommer i alla fall inte gå sysslolös denna helg.

Ville egentligen gå med barnen till badhuset i morgon, men vet inte om det är en sådan bra idé eftersom Arthur fortfarande hostar. Får som vanligt hitta på något annat.

Kan inte sova

Det straffar sig när man går upp 11.30 en lördagsmorgon. Kan nämligen inte sova...

Veckan har gått bra och fort som vanligt. Träffade Maggan och Annie i tisdags kväll. Vi åt i Chinatown och promenerade i det snöblandaderegnet - ni hörde rätt det snöade i London! Väldigt trevligt att träffa dem. Försökte tipsa dem så gott jag kunde om affärer och platser. Två dagar efter var det alltså torsdag och Arthur hade en kompis här hemma. Delphine hade redan sagt att de lekte mycket för sig själva men efter någon timme bestämde jag mig för att vara en duktig au-pair och satte de i arbete. De fick äran att baka en kladdkaka. Jag gjorde tyvärr misstaget att ha i lite för mycket olja så resultatet vill jag inte tala om. Stackars barn säger jag bara, de har det inte lätt.

Fredagen kom och jag umgicks med Jonna under dagen. En hel del springande på stan för att hon skulle finna outfiten till kvällen. Vilket resulterade med att hon tog det hon hade hemma istället. Jag är en mycket tålmodig människa, det tycker jag! Anna kom och vi begav oss mot Leicester Square där Angus Steak House väntade. Ett fantastiskt ställe med väldigt god mat och alltid lika mycket folk. Åt en saftig köttbit med pommes och bea - lovely! Vi sprang vidare till Walkabout där vi möttes av många utklädda människor. Efter 3 timmars dans begav vi oss hemmåt. Som vanligt träffade vi på några då vi satt väntandes på busshållsplatesen...
Den ständiga frågan:

 - Where are you from? Germany?

Själv tar jag det som en förolämpning att folk alltid tror att vi pratar tyska. Är svenska verkligen så likt tyska?

Det blev som sagt sovmorgon på lördagen. Jag begav mig in med Jonna till staden för att fika med Ebba som jag inte sett på ett tag. Mycket trevligt och efter några timmars pratande på Nero begav vi oss hemmåt. Jag sade hejdå till kära Joner och gick till Waitrose där jag köpte jordgubbar och Ben & Jerry´s glass. Arthur kunde inte sova, så efter att jag klappat honom på ryggen för tredje gången ( nej, han är ingen hund ) somnade även han. Kollade lite på Sex & the city och vänner innan jag begav mig upp till mitt rum för att sova. Efter 30 minuter fattade jag att det inte var någon idé att försöka. Nu sitter jag alltså här och gör er nöjda. Vet att jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera mig och ja, jag ska försöka bli bättre. I alla fall att jag skriver tre gånger i veckan!

Får se vad som händer i morgon. Ska kanske träffa Matilda som jag inte sett på en månad! Hoppas att någon familj ska ringa mig i morgon, så jag kan sitta barnvakt i veckan i tjäna lite extra!

Nej nu ska jag försöka att sova. Natti natti!


RSS 2.0