Friends

Dessvarre far ni sta ut nagra dagar till, internet hemma funkar i princip inte, ska forsoka fa tid och blogga hos Beatrice eller i morgon da jag sitter barnvakt - so, ikvall. Men nu ikvall sitter jag hos Aude, och det betyder att jag har en hel del tvatt att stryka.

Hall ut, bror, Jonna och Anna:)

19 dagar kvar ;(

Vilken helg säger jag bara. Fredagen kanske inte var så jätteupphetsande eftersom jag jobbade en större del av dagen.
I lördags var det nationaldagsfirande med trion, Matilda, Lisa, Nadja - jättetrevlig tjej, två killar som jag inte kom ihåg namnet på och en fransyska kors i taket. Det blev lunch på en restaurang och öl på den svenska puben. Väldligt trevligt!

På kvällen begav sig supertrion ut för sista gången. Walkabout överraskade oss med väldigt mycket folk vilket uppskattades oerhört mycket. Vid 01.30 gick vi ner mot Leicester Square - TIgerTIger. Tro det eller ej vart det inte någon långvisit där inte eftersom den NYA vakten inte ville släppa in oss p.g.a. 21-års gränsen! Så nu har vi skrivit ett långt brev till högsta vaktchefen på Tiger att vi alltid har fått komma in fastän det har varit 21-års gräns samt att vi blev oerhört diskriminerade. Vi kommer också att stämma dem på 15 000 kr. - varför? För att det är olagligt här i Storbritanien att släppa in minderåriga. Men detta kommer vi förstås inte att göra om de i fortsättningen kommer att behandla oss som VIP - som vi då var. Nåväl. Efter Tiger incidenten gick vi till en gayklubb i China Town - ren tortyr. Bara snygga halvnakna killar men det lilla problemet var ju att alla var gay. Efter att vi skaka rumpa där tog vi taxi (med förövrigt Londons mest sympatiska chaffaur) till Egg. Underbart ställe - kanske lite för mycket techno och electro för min del men en otrolig lokal.

Vid 05.30 bestämde vi oss för att röra på påkarna och fara hem. en timme senare befann jag mig i min säng helt utslagen efter en toppenkväll.

Söndag morgon/eftermiddag vaknade jag som en annan människa.... Begav mig till Jonna och efter ett tag kom Anna. Vi drog till Healthy och satt där i ca. 3 h och tjötade, skrattade och skämde ut oss som vanligt. Tror att personalen och kunderna kommer att sakna oss väldigt mycket.

Annars har dagen gått förvånansvärt fort. Jag och barnen spanade in skatearna i parken - de höll på att spela in någon film tror jag. I morgon väntas kurs, köpa en handbagageväska, och ännu en dag i parken. På kvällen ska jag sita barnvakt hos Beatrice. Har jag förresten sagt att jag antagligen ska bli agent för henne i Sverige?


Blogga ikväll

Vill bara säga till mina läsare att jag LOVAR ATT BLOGGA IKVÄLL!

I'M GONNA ROCK

Nu är det klart; mellan den 12-14 juni drar Jules och Jones på Rockfestival.
Måste gå utan mascara, kajal och eyeliner i en vecka nu så mina ögon klarar av det då haha.

Måste även ladda ner Slipknot, Backyard Babies, Korn och Manson på Spotify...ojojoj vilka förberedelser säger jag bara.

I morgon tar Europaskolan studenten - Grattis Rickard, You know I love you babe!

Här kommer lite härliga bilder.
Ratatouille

Idag har jag gjort min andra ratatouille här i London. Den blev mycket bättre än den förra så hoppas den kommer att bli ännu mer uppskattad:)
Igår åkte vi in till Hyde Park, som i lördags, och solade. Efter ett tag kom även Mattis och Lisa och joinade oss. Senare på kvällen bestämde vi oss för att åka in till Kingston och äta med Anna. Vi gick som vanligt till Zizzi där servitören blev väldigt förvånad utav vårat val av dryck - cola. Vi beställde även samma varmrätt samt efterrätt - det visade sig att vi var det bästa (enklaste) sällskapet han hade haft den dagen. Vi begav oss därefter mot Themsen och ölade. Det går ju inte att inte dricka öl på en söndag! Riktigt mysig dag med alla flickor!

Idag tänkte jag åka och rösta eftersom jag aldrig gjorde det i fredags. Men ickesanicke. Jobbade istället för Beatrice. Det blir alltså en väldigt tidig uppstigning i morgon eftersom jag har kursen som börjar kl. 10.00.

Ikväll ska jag fråga familjen om jag är ledig den 12 juni. Det är nämligen så att jag har blivit medbjuden av familjen Sandefeldt till en rockkonsert i Darby den helgen. Deep håller i VIP/maten. Hoppas att jag kan följa med! Om så blir fallet kommer Joner och jag i fortsättningen nynna på Slipknot, Marilyn Manson, Backyard Babies och en massa andra läskiga hårdrocksband. Men ta det lugnt familjen där hemma, jag lovar att inte färga håret svart eller raka av det:)


RSS 2.0