19 dagar kvar ;(

Vilken helg säger jag bara. Fredagen kanske inte var så jätteupphetsande eftersom jag jobbade en större del av dagen.
I lördags var det nationaldagsfirande med trion, Matilda, Lisa, Nadja - jättetrevlig tjej, två killar som jag inte kom ihåg namnet på och en fransyska kors i taket. Det blev lunch på en restaurang och öl på den svenska puben. Väldligt trevligt!

På kvällen begav sig supertrion ut för sista gången. Walkabout överraskade oss med väldigt mycket folk vilket uppskattades oerhört mycket. Vid 01.30 gick vi ner mot Leicester Square - TIgerTIger. Tro det eller ej vart det inte någon långvisit där inte eftersom den NYA vakten inte ville släppa in oss p.g.a. 21-års gränsen! Så nu har vi skrivit ett långt brev till högsta vaktchefen på Tiger att vi alltid har fått komma in fastän det har varit 21-års gräns samt att vi blev oerhört diskriminerade. Vi kommer också att stämma dem på 15 000 kr. - varför? För att det är olagligt här i Storbritanien att släppa in minderåriga. Men detta kommer vi förstås inte att göra om de i fortsättningen kommer att behandla oss som VIP - som vi då var. Nåväl. Efter Tiger incidenten gick vi till en gayklubb i China Town - ren tortyr. Bara snygga halvnakna killar men det lilla problemet var ju att alla var gay. Efter att vi skaka rumpa där tog vi taxi (med förövrigt Londons mest sympatiska chaffaur) till Egg. Underbart ställe - kanske lite för mycket techno och electro för min del men en otrolig lokal.

Vid 05.30 bestämde vi oss för att röra på påkarna och fara hem. en timme senare befann jag mig i min säng helt utslagen efter en toppenkväll.

Söndag morgon/eftermiddag vaknade jag som en annan människa.... Begav mig till Jonna och efter ett tag kom Anna. Vi drog till Healthy och satt där i ca. 3 h och tjötade, skrattade och skämde ut oss som vanligt. Tror att personalen och kunderna kommer att sakna oss väldigt mycket.

Annars har dagen gått förvånansvärt fort. Jag och barnen spanade in skatearna i parken - de höll på att spela in någon film tror jag. I morgon väntas kurs, köpa en handbagageväska, och ännu en dag i parken. På kvällen ska jag sita barnvakt hos Beatrice. Har jag förresten sagt att jag antagligen ska bli agent för henne i Sverige?


Kommentarer
Postat av: jonna

ja, du är ingen blondinbella du inte...

2009-06-11 @ 23:40:42
URL: http://jonnakatarina.blogg.se/
Postat av: anna

men juliiiiiiiiiiie, föe helvete!

2009-06-12 @ 13:32:04
Postat av: bror

julie, förfaaaan! BLOGGA!

2009-06-14 @ 12:25:49
Postat av: jonna

om jag går in på din blogg och ser "19 dagar kvar" en gång till så svimmar jag!...även om jag verkligen skulle uppskatta om det var så väl...

2009-06-16 @ 14:58:38
URL: http://jonnakatarina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0