Bye bye Miss Klementsson!

I söndags började jag i stort sätt dagen med Karlsson på taket. Vilken underskattad film säger jag bara! Tänker inte direkt hålla något långt tal om Astrid Lindgrens alla barnböcker/filmer men jag tycker att det är en skam att hon inte fick Nobelpriset i litteratur. Eftermiddagen gick undan och vid fem snåret begav sig trion mot London Bridge. där träffade vi Matilda och Ebba.Vi skulle äta den sista måltiden med Ebba, snyft;( Vi åt på en jättegod thailändsk restaurang precis vid vattnen. Mycket fint. Servitrisen var väll mindre fin, men ska inte ödsla min tid att skriva om henne. Efter det begav vi oss mot puben som också ligger precis vid vattnet. Där satt vi ett tag innan det var dags att ta farväl av käraste Ebba. Det känns ärligt talat helt tomt nu när hon har lämnat oss. Vad ska vi nu göra på lördagarna och söndagarna då vi inte har dig Ebba? Jaja, jag är helt övertygad om att du kommer få det kanoners i Bryssel. Var beredd på att vi, i alla fall jag kommer och hälsar på dig snarast!

I går jobbade jag först hos Beatrice och sen här hemma. Dagen gick väldigt fort. Eftersom jag hade fått hemmanyckeln av Jonna kunde jag efter middagen gå till henne och göra mig i ordning i lugn och ro. Japp, jag förfestade på egen hand eftersom Jonna umgicks med sin kära moster och kusin. Jag hämtade upp henne vid Tottenham Court och vi spatserade till TigerTiger efter hennes mycket snabba tillfixande på Donkens toalett. Harkelharkel.

Vi förbrände ett antal kalorier på Tiger som vanligt. Vi fick också syn på Norges stureplanselit. Herregud vilka patetiska människor. Hur kul har de på en skala ett till brödrost? Varför gå med sin jacka inomhus då det är ca. 25 grader varmt - bara för att visa att det är en  Barbour eller vadå?

Nåväl, kl. 4 var vi i alla fall hemma. Stupade i säng och 6 h senare ringde väckarklockan. Hade prov i skolan. Gick lysande. I passed it som det så fint stod på resultatet. Resten av dagen har vi inte gjort så mycket. I morgon är det reda onsdag. Tiden går undan... I morgon kommer förresten söta Sandra till London:) Ska bli så kul att träffa henne, blir nog i helgen. Dessutom är det bara 1 vecka och två dagar kvar tills familjen åker. Sedan bara 4 dagar kvar tills jag åker till Bordeaux. Två veckor senare kommer min kära moder och Catinca hit:)

Är antagligen ledig en vecka mellan den 9-16 maj. Funderar på att dra en sväng till Bryssel kanske? Ebba? Vi få la se.
På fredag är det photoshoot för Merci Maman, ska bli kuljul.:)

Reality

Kom hem kl. 5.00 i morse. Jag, Jonna och Anna hade en kul kväll igår. Vid fem på eftermiddagen satte jag mig i Jonnas bastu med en corona och för att väga upp den "kvinnliga delen" haha läste jag svensk damtidningen. Anna kom och vi åt en fantastisk god middag. Sedan var det full rulle tills klockan blev för mycket. Underbart kul hade vi det. Efter det begav vi oss mot Leicester Square där våran personliga Zoobar man väntade på oss för att vi skulle slippa betala inträde, som vanligt. Efter en mycket kort stund begav vi oss till Walkabout där det var totaldött. Jag förstår inte att det inte varför...? Nåväl, vi begav oss till TigerTiger istället där det var full rulle. Vi dansade oss igenom natten och slutade kvällen med kinamat. Otroligt gott kl. 4.00 på morgonen. Det var en kul kväll trots viss skeptisism...eller heter det skeptism?

Idag skulle jag egentligen ha fikat med en fransk au-pair i Camden, men hon hörde dessvärre inte av sig så jag följde med Anna in till stan för att  luncha med söta Ebba istället. Väldigt trevlig och mysig dag må jag säga trots ett förskräckligt väder. Träffade även Jonnas moster Betten och hennes son Hannes innan vi begav oss hem.

I morgon får vi se vad som händer. Hoppas på finare väder. På kvällen ska vi på avskedsmiddag för Ebba, usch, jobbigt jobbigt. Kommer verkligen att sakna henne, men hon kommer att få det superduper bra i Bryssel. Hoppas på att jag kan komma och hälsa på henne, tar ju bara någon timme med tåget.

Nepp nu ska kvällen tillbringas framför färjan och semestersvenskar. Vilken lördagkväll:)


Våffeldagen!

Idag är det våffeldagen, det ska vi fira med att gå tillbadhuset. Istället för att äta onyttiga våfflor tänkte jag och Maïlys vara hurtiga och träna istället. Det blir nog mer ett träningspass för henne än vad det blir för mig i slutändan ändå menmen.

Jobbade lite i morse och tog hand om Chloé. Gick fina fisken:) Fick ett ryck idag och köpte tonfisk. Vart så nedrans sugen på det, vet inte varför. Skumt, så tonfisk fick det bli till lunch med couscous. Rena dietmålet! Idag är regnar och blåser det, uschabuscha.

Längtar till fredag så galet mycket! Men det är bara 1,5 arbetsdagar kvar...hoppas de går undan.

Bror, bror, älskade bror,nu höjer jag glaset och skålar för dig!



Idag tänkte jag för en gång skull tillägna ett inlägg till min kära broder Louis Reinhold Vincent Castaing.
Ni kanske tror att oj, stackars krake som fick alla dessa ytterst märkliga namn på en gång! Men jag kan påstå att han har klarat sig relativt bra i livet ändå...

Jag kom ihåg då jag var 3 år och gick på Grävlingen...Mamma och pappa kom till dagis för att visa upp min lillebror för ala mina. Jag tror jag aldrig har varit så stolt som jag var då. Kom inte ihåg så mycket mer när det gäller de kommande 2 åren och det är väll bäst det haha.

Kära bror blev allergisk mot nästintill allt vid mycket tidig ålder. Jag förstod inte då hur jobbigt det kunde vara, speciellt under våren och sommaren, eller ja, i princip under alla årstider med hans eksem m.m. Men vi hade kul ändå haha. Skämt och sido har jag och bror alltid varit "tighta". Jag tror en av anledningarna till detta är att våra kära parenteser skiljde sig då vi var fem respektive två år gamla.

Mellan 3-12 års ålder sjöng Louis vart han än gick. Det fann absolut inget stopp på honom. Det spelade ingen roll om det var hemma eller ute på stan, han sjöng överallt och hela tiden. Jag kan lätt erkänna att jag fick ett antal utbrott på honom genom åren.

Genom alla dessa år har han också försökt hitta ett intresse. Tjejer har han nog alltid haft intresse för, men mer om det behöver nog inte jag gå in på. Han har alltid varit duktig på att prata - en sjuhelvetes pratkvarn. Han har också spelat cello, friidrottat, spelat i Arbisteatern där han ett år hade huvudrollen som Emil, gått på truppgymnastik m.m. Vet inte om jag har glömt något.

Idag är hans stora intresse att fota. Han är en fantastiskt duktig fotograf måste jag säga! Jag har redan valt ut vissa bilder till mitt framtida boende!:)
 
Den 8 april fyller lillskiten 16 år. Dessvärre kan jag inte vara med och fira den stora dag men han får helt enkelt klara sig utan mig. Det känns lite konstigt att han "plötsligt" ska välja gymnasium och tänka på framtiden. Han var ju bara 8 år nyligen! Nu är det han som lever livet i Stränkan, så mycket det nu går att göra det, d.v.s. festar:)

Men självklart tar han också skolan seriöst. Tyvärr kommer han gå ut med mycket mer än vad jag gjorde i nian, men man kan ju inte vara störts, bäst och starkast i allt:)
Love u bro

Här kommer förövrigt hans bild som jag ska ha i mitt framtida kök!




Jaha, annars har dagen varit bra. Tänk att det är onsdag i morgon redan! Skönt att tiden går så fort ibland... I morse var det kurs som gällde. Vi gjorde ytterligare diagnosövningar. Fick 35/40 vilket jag är nöjd med. Dock två slarvfel vilket är grymt irriterande, men som sagt det var bara en övning. Efter det hämtade jag Maïlys. Eftermiddagen tillbringades framför Vänner strykandes kläder, pratade med mormor, lekte med Maïlys, hämtade Arthur, gick till parken, målade och vipps var den dagen avklarad!

I morgon blir det återigen tidig uppstigning. Försov mig i morse så jag blev väckt av Delphine, haha. Men det är faktiskt himla skönt att komma upp riktigt tidigt d.v.s. kl. 7:) Jag vet, jag vet det är inte så tidigt, men för mig just nu är kl. 7 tidigt!




The one with the date

Hej hopp!

Igår hade vi en väldigt rolig dag! Jag och Jonna träffade Anna och Ebba över lunch i Cocent Garden. Vi satt där ett tag på en uteservering och pratade om allt mellan himmel och jord. Strax innan tre skiljdes vi åt. Jonna skulle på date och vi skulle till Tate. På vägen ner för Oxford street kom vi på att vi lika gärna kunde gå på utställningen på National Geographic. Dit gick vi och beundarde alla Mattias Klums bilder. Då vi hade fått nog och satt oss på bussen mot Notting Hill kom jag på en sak. Eller rättare sagt jag skrek ut:

- Å Herregud vad har jag gjort! Jonna skulle ju dit (till samma utställning som vi vart på kl. 3) med Jamie! Jag hade världens klump i magen i ca. 2 timmar. Tänk om de hade sett oss! Haha, som tur var, va så inte fallet. Pjuh, haha så typsikt mig, otroligt dum ibland. Snacka pinsamt annars.
Vi åkte i alla fall till Notting HIll och gick till vårat favoritfik. Jag, Anna och Ebbs satt där och snackade bland alla fransoser ett tag innan vi begav oss in mot stan igen. Vi bestämde att vi ska ha avskedsmiddag för Ebba nu på söndag eftersom hon flyttar till Bryssel på tisdag, snyft sen sa vi hejsvejs till henne. Vi drog oss vidare mot vattnet för att öla på den otroligt mysiga puben. I några timmar satt trion där och tjötade.

Kommer att sakna London galet mycket!


Idag är det första dagen på nästan tå veckor som det är mulet och tråkigt. Har ringt min faster, mamma, försökt ringa mormor, strykit, tvättat och kollat på Vänner. Väntar bara på att lillan ska vakna från hennes skönhetssömn.




I'm a football champion!

Idag har varit en oerhört trevlig dag måste jag säga...

Jag och Joner åkte in till Chelsea och gick på deras fancy Zara i ett tag. Efter det gick vi ända till Hyde Park i den härliga värmen. Det är helt otroligt vad varmt det har varit här idag. Folk har gått i shorts och flip flops, okey det är australiensarna som vanligt, men ändå! Själv gick vi bara i tröja - fatta bara i tröja, inga byxor, tights, trosor eller någonting! Japp, de va många som kollade...Näe, det här håller inte - måste sluta med mina fruktansvärt dåliga skämt, om jag nu får kalla det skämt. Vi handlade lunch på en realtiv ny kedja som heter Mc Healthy. Vi köpte varsin ceasarsallad och deras "hemgjorda" dryck som smakade som cola konstigt nog. Hm, väldigt väldigt underligt. Nåväl, vi satte oss i Hyde Park och picknickade medan vi satt och studerade fotbollsträningen och mannen i de väldigt, väldigt för tajta shortsen. Vem spelar fotboll i cykeltights liksom?

Det blev en liten runda i satden innan vi begav oss hem med bussen. Mycket skratt blev det - as usual. Vi kom hem och handlade grösnaker och annat smått och gott inför kvällen. Vi gick även till parken med Oscar i någon timme och spelade fotboll. matchen mellan Fulham och Manchester United hade precis spelats så det var en hel del folk vid Bishops Park - En hel del smått och gått att kolla på:) Vi spelade match tills Jonna ville imponera på ALLA killar med klockan - man ska fösöka kicka bollen så många gånger som möjligt tills man börjar få applåder och tjut?! från alla fotbollsfans. jag kan väll säga att hon lyckades. Det gjorde förövrigt inte jag eftersom jag satt ner och studerade hennes fotbollstalanger, men jag vinkade så snällt tillbaka och önskade att även jag hade sådana shyssta raggningsknep.

Nu sitter jag här, hemma hos Sandefeldt. Vi har ätit korv med mos och kollat på Johan Glans klipp - fruktansvärt rolig man.

Just det, höll på att glömma att jag köpte en fantastiskt fin tröja till mig själv på H&M herravdelning idag. Jonna provade en skjorta där också. Kan verkligen rekomendera att kolla på deras herravdelning - himla mycket snygga saker. Dock får ni (kvinnor) räkna med att bli uttittade samt att inte skrämma bort killarna som står och kollar på samma tröja som just du. Det gör så att de blir liiite osäkra på sig själv som manlig individ. Ge de bara ett leende och säg att tröjan är till din pojkvän...eller inte;)

I morgon är det söndag. Har inte pratat med varken Anna eller Ebba men hoppas på att få träffa de små rackarna!

In fact, you're not suppose to tell the truth

Nu ska jag förklara gårdagens I love you thing...och det är sånt här man egentligen inte ska avslöja sanningen på men orkar inte med de nyfikna kommentarerna och mailen haha.

På eftermiddagen begav vi (jag, Arthur och Maïlys) till parken. Jag ahde köpt fika och vi satte oss ner på en filt i gräset. Helt plötsligt sa Arthur:

- Julie, you know what? I love you.

Hur glad blev jag inte på en skala ett till 120? Sedan ville han bara försäkra sig om att jag fortfarande skulle vara kvar hos de ett bra tag till:)
Denna lilla kille på 4 år gjorde min dag i går!

Nedrans vad jag kommer att sakna dem:( Usch, men vill inte tänka på det nu...Får tillägna ett lååångt inlägg till familjen Brice då jag flyttar.

Vad har hänt idag då? Drog mig lite för länge i sängen i morse så jag fick stressa som en tok för att komma i tid till kursen. Då jag väl var framme visade sig att gud inte var på min sida idag - läraren var sjuk. Jaha, det var bara att pallra sig tillbaka till Fulham. Jobbade för Beatrice mellan 11-16 och tog hand om Chloé. Efter det hälsade jag på Jonna en kortis innan jag gick hem. Ikväll skulle jag egentligen ha suttit barnvakt här hemma men Hervé är sjuk så han kommer att vara hemma. Ska istället sitta barnvakt hos Beatrice - vilken nedrans tur de hade! Så antar att jag är ledig i morgon bitti och på dagen - skulle egentligen tagit hand om barnen då! Glad nyhet:)

Nepp mina kära vänner nu ska jag laga potatismos och koka ärtor och morötter - vilken bra fredagskväll detta kommer att bli;) Men jag behöver dock ta det lilla lugna. Kan ju trösta mig med att förkylningen nästan har lagt sig helt. Undrar om det var p.g.a. det glas vin jag drack igår då jag och Jonna var på Pizza Express?!

Idag blev förövrigt min käraste Jonna råinspanad av inte mindre än 8 killar på mindre än 5 minuter...haha japp min bästaste bäste vän, jag räknade dem... :D Sorry!

Julie, I love you



Idag kl. 15.45 var det en som sa att han älskade mig<3
Och vet ni vad jag svarade? I love you too:)
Nu hade han allt bra tur;)

Mamma är dönyfiken på vem det nu kan vara, men mer säger jag inte...

XOXO - Gossip Girl

Jajamensan, nu har jag kollat på det överskattade Gossip Girl. Visst kanske inte kan uttala mig riktigt ännu eftersom jag aldrig har följ den serien.

Ikväll har jag förövrigt städat mitt badrum och sovrum - otroligt tråkigt men nödvändigt. Så nu doftar det inte längre tåbira och aceton...hm märklig blandning...

Sorry Jonna, Vet inte vad som flög i mig, självfallet menade jag Sandefeldt!

Hur har dagen annars varit? Jo tack relativt bra, om man bortser från hur täppt jag är och att jag har snytit mig ca. 150 gånger. Solen har skinit hela dagen så eftermiddagen tillbringades i parken. Hoppas på fint väder även i morgon för då ska jag nog slå på stort och ta med barnen på picknick i Hyde Park. Mys pys. Dessutom måste jag hitta på något som de kan göra till sin kära moder - det är ju trots allt mors dag på söndag...jag får inte glömma bort det jag får inte glömma bort det - att ringa min älskade mor då!

Herregud, sista arbetsdagen i morgon, tiden går för fort nu! Har ju massor kvar att upptäcka och utforska!



Kan man må bättre?

Vilken helg säger jag bara...den kommer att bli svårslagen. Jag antar att 80 % av er som läser min blogg vilket betyder ca. 6 personer redan har läst min kära Jonnas blogg. Men det struntar jag i och försöker i alla fall göra min egna lilla variant på det hela.

I fredags gick jag först på kursen och åt sedan lunch hemma hos familjen Sandberg/Jernberg. Begav mig till Fulham lite senare för att göra lite ärenden och kosta på mig en 15 punds manikyr. Visst blir det bra men kan ju också säga att det inte håller mer än två dagar. Well well. På kvällen befann jag och Annas oss hos Jonna där det blev förfest i hennes rum som vanligt:) Efter det begav vi oss in till stan. På väg till tuben lärde jag mig att hälsa som en "cribsmedlem" vilket inte var helt lätt men nu sitter det. Coolt. :) Vi började på zoobar där vi egentligen skulle ha fått betala inträde men eftersom vi nu känner chefen och stammisar som vi är fick vi sjåklart komma in gratis. Vi stannade där i någon timme innan suget efter Walkabout blev alldelles för stort. Vi knallade dit och dansade till stängning. Nästa gång ska jag ta med en kaloriförbrännare för att se hur många kalorier jag bränner, eller Anna, Jonna?;)

Kom hem vid 5.30 och dunsade i säng. Vaknade några timmar senare och höll på att tuppa av då jag fick se vilken fantastisk sminkning och frisyr jag hade lyckats skapa! Resten av dagen tillbringades med Jonna på donken i tre timmar, sen kom även kära Anna som földe med mig hem. Vi fixade oss och drog oss norrut, mot Camden. Väl där träffade vi Matilda och Susse. Kvällen skulle tillbringas på Koko. Väldigt häftigt ställe med lite udda poppig musik. Kanske inte den  bästa klubben jag har vart på men kvällen lyckades bli väldigt rolig ändå!

Vad gjorde vi igår då? Jo, hela dagen tillbringades i det underbara vädret i Hyde Park. Matilda och Jen stod och delade ut gratis kramar vid Speakers Corner men vi beslöt oss för att inte göra det. Vi gick istället och köpte picknick och åt därefter lunch under vårsolens värmande strålar. Kom inte hem förrän nio tiden. En sak är vi himla duktiga på, och det är att prata och att skratta.
Tog neocitran eller vad det nu heter innan jag somnade eftersom jag inte kände mig helt frisk. I morse vaknade jag med halsont så pappa, jag tror du lyckats smitta mig!:)

I morgon är det kurs som gäller. Hoppas även på lika fint väder.

Anna: - Var bodde de då?
Jag: - Högst upp!

Anna: - Men var han inte ganska kort?
Jag: - Nej, men vi har film på honom.

Japp, jag kanske inte har den bästa hörseln. Förresten Jonna måste jag få se filmen! 


Your Love

Min otroligt intressanta dag:

07.00 tvingade mig upp ur sängen
08.00 Gick hemmifrån med barnen till dagis
08.30-09.30 Tvättade och satt framför datorn
09.30-10.00 Köpte otroligt billiga träningskläder - nu ska här brännas fett!
10.00-12.00 Jobbade för Beatrice
12.00-12.45 Har absolut ingen aning om vad jag gjorde... kanske borde börja oroa mig för dåligt minne!?

Okey, nu pallar jag inte mer... Hämtade Maïlys, åt lunch, kollade lite på tv, hängde tvätt, hämtade Arthur, gick til parken, gick hem, badade barnen, läste och åt middag.

Ja, det kanske inte har varit den mest händelserika dagen på året men jag är nöjd:)


Kan förövrigt starkt rekomendera denna underbara låt à la Joner and Chilliie;)

http://www.youtube.com/watch?v=rJK-RM8vxwU&feature=related


Il y a des roquins par terre!

I morse blev det tidig uppgang eftersom jag skulle lamna barnen pa dagis. Det gick over forvantan faktiskt. Efter det begav jag mig mot Hammersmith. Satt pa Nero i 1 h och skrev rent min lilla uppsats haha...nerd! Det ar en himla blandning av manniskor pa kursen; en jamaicanska, tyska, koreanska, polack och tva japaner. Kul jul!

Annars har dagen gatt relativt fort. Dessvarre madde Arthur inte alls bra nu ikvall sa vi far se om jag maste stanna hemma med honom i morgon. Hoppas att han frisknar till. Nu sitter jag barnbakt at Martin och Chloe... forsokte se pa semestersvenska men det hackar konstant sa far se pa vanner istallet och lasa.

Giving big pensions to failed bank directors?

Det är mitt ämne på min läxa. Det var inte helt lätt att skriva en A4 om det men det löste sig rätt bra tillslut. Har precis skrivit klart den på datorn så nu är det bara att få ner den på pappret. Tror att jag gör det i morgon innan kursen startar för nu får det vara nog.

Helgen var seg men mysig. I fredags gick jag på kursen. Vi gjorde läsförståelsediagnoser på nätet vilket gick bra. Väldigt bra övning. Är verkligen glad att jag funnit den här kursen:) Synd bara att läraren stinker svett, men vem vet hon kanske bara hade en dålig dag:)Nåväl, efter det sällskapade jag Jonna och Oscar resten av dagen. Vi satt bl.a. i lekparken i Chelsea i ca. 2,5 h under den underbara vårsolens strålar. Gud vad poetisk jag har blivit! på kvällen satt jag barnvakt och kollade då på Messiah - en ruskig engelsk film.

I lördags åkte jag och Joner in till stan. Vi segade oss fram på Londons gator och träffade Karin över en fika.
Åkte hem senare på kvällen och kollade på den rätte för Rosing. Patetiskt, I know.

I går, söndag, fyllde Arthur fyra. Han fick en stor studsboll som man kan sitta på, beachtennis ( han har ju börjat spela tennis varje lördag så tänkte att det skulle passa) och ett spidermankort. Egentligen skulle det ha räckt med spiderman kortet för han blev gladast över det haha. Vid 10.30 åkte jag till Deep där Jonnas Oscar skulle ha sitt sex-års kalas. Kalaset gick som smort och till och med jag fick vara med i ett par lekar:) Ja, vi har vårat glada barnasinne kvar! Eller Jonna?

På kvällen åkte vi in till Victoria station med Anna och åt middag med Matilda och Susse. Väldigt mysig helg!

Dagen har varit bra. Den enda nackdelen var att jag hade huvudvärk och att jag blev utelåst på altanen. Jag ska inte gå in mer på det eftersom det löste sig alldelles utmärkt efter  10 minuter. Haha.

I morgon ska jag lämna barnen på dagis eftersom Hervé är i Paris. Hoppas att det kommer att gå bra.

Jag har atit pannkaka!

Igar avslutade jag dagen med styrketraning, idag borjade jag dagen med ett aerobicspass! Duktiga lilla jag!
Nepp nu far det racka med berommet... Traffade Jonna over en lunch idag, later som om vi hade en businesslunch, sa var dock inte fallet. Vi kakade tortellini, carbonara och sallad framfor semestersvenskar. Ett mycket underhallande program som skildrarde svenska  reseledarnas liv i Thailand. De verkar ha ett himla kul jobb, men jag kan inte lata bli att skratta at alla dessa 60+ som aker dit och turista hahaha. Ni maste kolla pa det for att forsta:)

Efter lunchen kilade jag hem och stadade i hela tva timmar! Sedan lagade jag pannkakor, som jag nu har frysit in eftersom jag inte orkade ata upp alla. Vi far se om de e en lika stor hit efter att ha varit i frysen...det atersta att se.
Nu sitter jag hos Beatrice. Har skrivit namn och adresser pa 22 paket. 1,5 h tog det, och nej jag ar inte lansamt, men det tar sin lilla tid. Ska ga ner och kolla om det finns nagot pa tv, annars blir det tidningar som galler.

I morgon ska jag pa kursen och sedan vette tusan.


I'm a student now!

Idag var jag på min första lektion i reading & writing. Läraren var jättebra och jag tror kursen kommer att passa mig perfekt. Vi kommer mest att hålla på med texter och diskutera dem, vilket är bra. Vi var kanske åtta personer idag, alltså inte så många som jag hade trott. Pratade med en tysk au-pair som bodde i Hammersmith, riktigt trevlig. Tyvärr skulle hon antagligen söka en annan kurs eftersom hon tyckte denna verkade för enkel för henne. Hm jaja, jag är väll inte lika skillad.

Efter kursen gick jag hem till Jonna. Önskar att jag också hade haft maginfluensa i 5 dagar istället för 2 så hade jag gått ner lika mycket. Nej jag skojja bara. Usch tycker så synd om henne. Fick i alla fall träffa Jesper vilket var trevligt.

Har precis ätit lunch och pratat med både Bella och mamma på telefon. Funderar på att gå till badhuset med Maïlys i etermiddag och inviga min nya bikini för 5 pund. Vilket fynd säger jag bara! I morgon kl. 16 åker familjen = jag är ledig. :) Yippie, ska dock sitta barnvakt åt Martin och Chloé.

Take care


Vilken härlig dag!

Nu ska jag uppdatera er lite om helgens alla händelser

I fredags begav jag mig till Hammersmith och fick skriva på lite papper till reading & writing kursen som jag förövrigt ska börja på i morgon. Varje tisdag och fredag mellan 10-12 är den! Superduperbra. Hoppas nu bara att de flesta ligger på samma nivå som jag. På kvällen satt jag barnvakt åt Ines som också hade magifluensa. Inte för att jag har det nu men satckars lilla Jonna har, och det verkar aldrig gå över. Krya på dig fort som satan!

På lördagen begav jag mig till Kingston för att träffa Anna, Matilda och Susanne. Vi spatserade lite i den otroligt mysiga lilla förorten/staden och åt lunch. Vi sa hejsvejs till Matilda och Susse som begav sig hemmåt och vi åkte hem till Anna. Fick träffa hennes familj, som var väldigt mysig. Därefter åkte vi in till stan för att se på Confession of a shopaholic. Pinsam och rolig film. Vilken härlig mysdag!

I går - söndag, åkte jag i till staden. Jag, Anna, Ebba och Matilda gick till en pub i Covent Garden där Jen och Rita satt.(Kompisar till Matilda). Vi satt där i någon timme innan vi begav oss ner på torget där vi stod i kanske 40 minuter och beundrade den otroligt viga mannens show. Eftersom min mycket lilla blåsa höll på att spricka beslöt vi oss att gå in på en restaurang. Men jag kunde ju bara inte be om att få låna toaletten. Jag, Anna och Matilda fick tillslut en rundvandring i hela restaurangen eftersom vi sa att vi var mycket intresserade av att hyra hela stället för en kväll. Haha...De frågade till och med om vi ville slå oss ner på en kopp te och diskutera saken men vi sa att vi hade jättebrottom. Precis efter att jag frågat om deras buissnescard kilade jag in på toaletten. Haha, Vi kände oss rätt mäktiga där vi stod och diskuterade vilka som skulle sitta vart och var banderollen skulle hänga. Vi är för roliga men också mycket trovärdiga!

Efter detta kilade jag hem och satt barnvakt för barnen samt deras två kusiner. Det blev ett himla liv men tillslut sov alla:)

Idag är en underbar dag! Solen skiner och det känns verkligen i luften att våren har kommit. Tantvarning. Väntar på att Maïlys ska vakna så vi hinner gå till parken en sväng innan vi hämtar lillen.  


RSS 2.0